Seguim treballant


By admin - Posted on 15 Setembre 2010

Ens aixequem amb pluja cada dia, des que hem arribat al Camp Base el monsó no ens ha donat treva. Aquest any, sembla que trigarà uns dies a marxar, segons ens informa el nostre meteoròleg Vitor, que des de Portugal, ens envia els partes meteorològics diàriament.

De totes maneres nosaltres seguim treballant, i el mal temps no ens ha impedit que instal·lem el Camp 1 a 5.730 metres. Ahir a les 10h del matí, el cel es va obrir una mica, com si ens volgués donar una petita treva, a corre-cuita decidim de pujar al Camp 1 per deixar-lo totalment col·locat. En unes quatre hores varem arribar-hi.

Avui ens hem tornat a aixecar plovent, hem aprofitat per dutxar-nos i endreçar el Camp Base, finalment ja hi som tots. Un total de set alpinistes compartim el Camp Base, avui ha arribat en Carlos Soria i el seu company Sechu, fa un parell de dies va arribar en Juanito Oiarzabal, i un servidor, l’ Unai Llantada, en Carlos Pauner i en Javier Perez que ja portem al CB una setmana. 

Bé amigues i amics, una forta abraçada des del CB del Manaslú a 4.850 metres

 

14 de setembre del 2010

 

Xavi Arias

Etiquetes

PATROCINA

infinitemotions

 

COL·LABORADORS

infinitemotions.cat

infinitemotions

 

AMICS I AMIGUES

Benvolguts amics i amigues , una vegada més tinc la possibilitat de poder fer-vos arribar les meves aventures

Aquesta vegada l'objectiu s'ha convertit en un projecte fins l'any 2014. La intenció és fer el cim dels 14 vuit mils de la Terra. Entreu a CATALUNYA 14 X 8000.

TAMBÉ A

Llengües

Navegació

Comentaris recents