TORNAREM A PATIR, TORNEREM A LLUITAR, TORNAREM A VÈNCER.


By admin - Posted on 13 Setembre 2010


Molt bona diada a tots i totes des del Camp Base del Manaslú

.

 

“Tornarem a patir, tornarem a lluitar, tornarem a vèncer”, això va dir en Companys en el seu dia, i salvant les distàncies, és el mateix que penso quan davant meu tinc el repte d’escalar una muntanya de més de 8.000m. A vegades els objectius no s’aconsegueixen a la primera, ni tan sols a la segona, de fet el meu primer 8.000 va ser al tercer intent.

Avui és 11 de setembre, a Catalunya i a la resta de la terra. Com a català sento el mateix que vosaltres encara que a 10.000km de distància i a 5.000m d’alçada. De ben segur, hi ha un munt de catalans i catalanes que celebren la diada lluny de casa. Fa quasi 300 anys, en un dia com aquest, varem perdre la nostra llibertat...,des d’aquí voldria animar-vos a totes i tots a seguir lluitant per allò que veritablement volem i desitgem, doncs la perseverança i la tossuderia fan que els somnis es facin realitat.

VISCA CATALUNYA 

 

11 de setembre del 2010

 

Xavi Arias

Etiquetes

PATROCINA

infinitemotions

 

COL·LABORADORS

infinitemotions.cat

infinitemotions

 

AMICS I AMIGUES

Benvolguts amics i amigues , una vegada més tinc la possibilitat de poder fer-vos arribar les meves aventures

Aquesta vegada l'objectiu s'ha convertit en un projecte fins l'any 2014. La intenció és fer el cim dels 14 vuit mils de la Terra. Entreu a CATALUNYA 14 X 8000.

TAMBÉ A

Llengües

Navegació

Comentaris recents