Salutacions des de Samagaon, als peus del Manaslú


By admin - Posted on 08 Setembre 2010


Us saludem des de Samagaon, últim poble abans d’arribar al Camp Base del Manaslú. Finalment, hem pogut sortir des de Katmandú amb l’helicòpter, però no ha estat gens fàcil. A uns pocs minuts de l’objectiu, l’helicòpter s’ha vist obligat a aterrar degut a la inestabilitat del temps. Ens ha deixat al poble de Lho, tota una novetat per la gent d’aquest poble, doncs per a ells veure baixar un helicòpter no és una cosa habitual. Allí hem passat la nit i al matí, a peu i en unes tres hores hem arribat Samagaon.

Aquest poble es troba als peus del Manaslú, a una alçada de 3.500 metres, és molt conegut per a tots aquells i aquelles que han fet el trekking que hi dona la volta. Hi ha un petit monestir a pocs minuts del poble i quasi tots els habitants son majoritàriament d’ètnia tibetana.

Hem aprofitat per refer les càrregues que hem de fer arribar al Camp Base, doncs els portejadors de la zona exigeixen que no passin dels 30kg. En aquests propers dies aclimatarem per la zona per poder anar fins al Camp Base del Manaslú a uns 4.950 metres, des de on començarem l’ascensió al que serà per un mes el nostre proper objectiu, el Manaslú de 8.163 metres.

 

7 de setembre del 2010

 

Xavi Arias

Etiquetes

PATROCINA

infinitemotions

 

COL·LABORADORS

infinitemotions.cat

infinitemotions

 

AMICS I AMIGUES

Benvolguts amics i amigues , una vegada més tinc la possibilitat de poder fer-vos arribar les meves aventures

Aquesta vegada l'objectiu s'ha convertit en un projecte fins l'any 2014. La intenció és fer el cim dels 14 vuit mils de la Terra. Entreu a CATALUNYA 14 X 8000.

TAMBÉ A

Llengües

Navegació

Comentaris recents