SEGUIM TREBALLANT, I FELICITATS A TOTES LES MERCÈS.


By admin - Posted on 25 Setembre 2010

 

Seguim treballant a la muntanya, ahir varem baixar del Camp 1 de 5.750 metres, en un intent d’arribar al Camp 2 de 6.800 metres, però un temporal de neu ens ho va impedir. Tan sols varem fer una nit als 5.750 metres. A dia d’avui sembla que la meteorologia ens dona una mica de marge i demà pujarem directament al Camp 2 per fer-hi una nit i així donar per finalitzada l’aclimatació. Si tot va com sembla, a primers d’octubre s’hauria de fer un intent de cim. Però com ja sabeu, tot això és ara per ara, suposicions...

Bé, anant a coses més series, avui és 24 de setembre, dia de la Mercè i festa major de Barcelona, m’agradaria felicitar a totes les Mercès i en especial a la meva dona que es troba en el veritable Camp Base d’aquesta expedició, fent que tots pugueu gaudir de la informació. A totes les Mercès us faig arribar un regalet des de la bonica vall del Manaslú. I per últim una abraçada a tots els socis i sòcies del Club Excursionista de Gràcia.

A reveure i gràcies pel vostre suport.

 

24 de setembre del 2010

 

Xavi Arias

Etiquetes

PATROCINA

infinitemotions

 

COL·LABORADORS

infinitemotions.cat

infinitemotions

 

AMICS I AMIGUES

Benvolguts amics i amigues , una vegada més tinc la possibilitat de poder fer-vos arribar les meves aventures

Aquesta vegada l'objectiu s'ha convertit en un projecte fins l'any 2014. La intenció és fer el cim dels 14 vuit mils de la Terra. Entreu a CATALUNYA 14 X 8000.

TAMBÉ A

Llengües

Navegació

Comentaris recents